Top

Ritchey WCS APEX II CARBON 46MM Clincher CAMPA

Nieuw 24% Korting
  • Ritchey WCS APEX II CARBON 46MM Clincher CAMPA
  • Ritchey WCS APEX II CARBON 46MM Clincher CAMPA
  • Ritchey WCS APEX II CARBON 46MM Clincher CAMPA
€ 1.540,00
1.167,00
per stuk
Niet meer leverbaar


Ritchey WCS Apex II Carbon Clincher 46mm Campagnolo

-geschikt voor vouwbanden

Deze Ritchey wcs carbon wielset is afkomstig uit de exclusiefste lijn van Ritchey. En wordt door de specialisten van Ritchey met de hand gemaakt.

De velg is met zijn 46mm hoogte uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden. Ook een flinke windvlaag kan je met deze 46mm hoogte goed aan! 

De Ritchey WCS Apex II Carbon 46 clincher is een zeer stijf en sterke wielset. De velg is gemaakt op een manier zoals alleen Ritchey dat kan en mag. De manier waarop de Ritchey Apex II velg wordt gemaakt is namelijk gepatenteerd.

De Apex II heeft 20 spaken radiaal voor en 24 achter. De naven zijn Phantom Flange naven, de voornaaf weegt slechts 70g en de achternaaf is 207g. Het bijzonder aan deze naven is dat ze zonder gereedschap uit elkaar gehaald kunnen worden. Onderhoud / schoonmaken is dus een fluitje van een cent en overal te doen.

De Ritchey WCS Apex II carbon clincher 46mm:

Hoogte velg: 46mm
Naven: WCS Phantom Flange Spokes
Spaken: Sapim CX
Nippels: Intern
Gewicht voor: 675 gram
Achter: 851 gram
Body: Campagnolo

Ook de cassette is zeer eenvoudig te verwisselen. Bekijk hier het filmpje:Carbon velg Belg hoogte: 46mm Hubs: WCS Phantom Flange Spokes: Sapim CX Nipples: Internal Build: F=20 radial; R=24 radial/2x Freehub: alloy UD Carbon finish 675g front 851g rear

Reviews & vragen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code