Top

Tacx trainer GENIUS Smart T2080

Nieuw 47% Korting
  • Tacx trainer GENIUS Smart T2080
  • Tacx trainer GENIUS Smart T2080
  • Tacx trainer GENIUS Smart T2080
€ 1.099,00
579,00
Mail ons of product nog te bestellen is


Tacx TRAINER GENIUS Smart t2080

De Genius Smart heeft dezelfde eigenschappen als de i-Genius Multiplayer. Het verschil is dat de trainer wordt geleverd met de Skyliner voorwielsteun en niet met de Multiplayer jaarlicentie en het BlackTrack stuurframe, opties die desgewenst later kunnen worden aangeschaft.

Van alle Tacx trainers met achterwielaandrijving heeft deze interactieve trainer de meest geavanceerde rem met een hoog realistisch fietsgevoel. De motorrem kan een vermogen tot 1500W uitoefenen op je achterwiel en drijft aan in afdalingen. De simulatie van de hellingshoek is realistisch tot 20%, voor een afdaling is dit 5%.

De Genius Smart beschikt over de Bluetooth Smart en ANT+ technologie en is hierdoor eenvoudig te koppelen aan een smartphone of tablet. Deze connectiviteit zorgt voor een diverse training door het gebruik van apps/software zoals Zwift, Kinomap en Bkool. Ook is het gebruik van Tacx eigen software, voor het rijden van bekende routes of online racen tegen andere renners, mogelijk. 

De Genius is bovendien te gebruiken als ‘Stand-alone’’ trainer, zonder het gebruik van smartphone of tablet. De trainer zal zich in dit geval gedragen als een fluid trainer: hoe hoger de snelheid, des te hoger de weerstand die de Trainer biedt.

Met de i-Genius Virtual Reality trainer van Tacx wordt fietsen een feest. Deze toptrainer staat garant voor onbeperkt entertainment tijdens het trainen binnenshuis. Het bijzondere van een VR trainer is dat het parcours dat je aflegt niet alleen in beeld wordt gebracht op het scherm van je PC, maar dat de rem ook levensechte signalen doorgeeft aan de fiets. Tijdens een klim voel je dus het stijgingspercentage via het achterwiel en in de afdaling is het net of je vleugels krijgt.

De i-Genius werkt met de Tacx Trainer software 4, Advanced. Met deze hypermoderne software betreed je al rijdend op de Tacx trainer virtuele omgevingen die nog echter zijn dan echt. De wereld op je scherm is niet meer te onderscheiden van de werkelijkheid. Het fietsen van wedstrijden is zo realistisch dat het mogelijk is om je te verstoppen achterin het virtuele peloton en uit de wind te rijden.

Maar houd er wel rekening mee dat je virtuele tegenstanders levensecht gedrag vertonen, wat betekent dat ze op elk moment onverwachts bij je weg kunnen demarreren. Mis de slag dus niet.

In de doos zit:

  • Genius Smart® T2080 Trainer
  • Voorwielsteun
  • Speciale snelspanner voor de achternaaf

Model
GENIUS SMART
Type
T2080
Merk
TACXTRAINER
Productcategorie
Trainers
Artikelnummer producent
T2080
EAN-code
8714895049014
Kleur
Zwart / Blauw
Netto gewicht
12.700 g


Trainertype
Interactieve trainer
Trainerrem
Motorrem
Maximale weerstand
1.500 Watt
Software
Tacx Cycling App
Weerstandsniveaus
Procentueel
Voorwielsteun inclusief
Ja

Reviews & vragen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code