Top

Kask Vertigo light Lime

46% Korting
  • Kask Vertigo light Lime
  • Kask Vertigo light Lime
  • Kask Vertigo light Lime
  • Kask Vertigo light Lime
€ 240,00
129,00
Mail ons of product nog te bestellen is


Iedereen kent de Vertigo helm van Kask als de helm van wielerploeg Sky.
Bekijk de test van KASK VERTIGO HIER

LET OP: Dit is de speciale uitvoering waar SKY bergetappes mee rijdt. De achterband is van carbon. Hierdoor voelt de helm nog lichter aan.

Wordt geleverd met een stoffen hoes om mee te reizen.

Deze ongeëvenaard comfortabele fietshelm is een knap staaltje technisch vakmanschap. Tijdens een wielerwedstrijd maakt deze stijlvolle helm werkelijk een groot verschil.

Grote verschil met de andere KASK helmen is dat Vertigo, achter in de nek gelpaddings heeft voor nog meer draagcomfort. Daarnaast zit ook aan de binnenkant van de bandjes eco leder en reflecterende buitenkanten. 


De KASK VERTIGO:Hoe draag je de KASK VERTIGO:
De helm is volgens de zogenaamde ‘in-mould’ technologie vormgegeven, dat wil zeggen dat de verharde buitenzijde en de zachtere binnenzijde tijdens het productieproces naadloos met elkaar verbonden worden.

Versterkt frame zodat u beter beschermd blijft op de fiets. Met 24 grote ventilatiegaten voor een comfortabele aerodynamische helm.

Met een uniek Up-n-Down verstelsysteem zodat de drager de helm optimaal op het eigen hoofd af kan stellen.Ventilerende, niet-klevende kussentjes achter bij de nek die u extra bescherming bieden.

De kunstlederen kinband valt eenvoudig schoon te maken.Thermogefixeerde bandjes van nylon. Zachte vulstukken aan de zijkanten.Met een zacht kinstuk van kunstleer. Sluiting met gesp. Met interne opvulling. De helm is voorzien van reflecterende stickers. Gewicht: 270g

Reviews & vragen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over