Top

Kask Dieci K10 tricolore blue

50% Korting
  • Kask Dieci K10 tricolore blue
  • Kask Dieci K10 tricolore blue
rating 5
(5 / 2 Reviews & vragen)
€ 179,00
89,90
Niet meer leverbaar


Kask Dieci / K10
 
De Kask Dieci staat voor een hele goede veiligheid, ventilatie en een zeer hoog draagcomfort.Wat maakt KASK een bijzonder helm?


Deze uitvoering is één van de twee modellen en exact gelijk aan het model waar de profs mee rijden.

De Kask is een luxe en zeer veilige Italiaanse valhelm. Niet voor niks de keuze van Tour winnaars Bradley Wiggins en Chris Froome.

Dankzij het "up‘n’down" system, is de helm niet alleen in breedte te verstellen, maar ook in hoogte. Het heeft een verbazingwekkend goed draagcomfort. Het instelsysteem, de vele (26) ventilatiegaten, de comfortabele uitwasbare paddings, reflecterende bandjes, de eco lederen kinstrip en het lichte gewicht geven je een plezierig draagcomfort.


"Up ‘n’ down" system
Dankzij het up 'n' down system kan je de helm eenvoudig en exact op de vorm van je hoofd afstellen.

Het 'double pivot design' 
Geeft je de mogelijkheid om met één knop de helm strakker te zetten. De aansluiting achter op je hoofd kan je vervolgens ook hoger en lager zetten.

De 'divider'
Verdeelt de helmbandje als vanzelfsprekend comfortabel rond je oren. Achter op het stelsysteem zitten een aantal antislip pads wat je helm op zijn plek houdt zoals jij het wil.  

Lederen kinstrip 
Het Italiaanse merk Kask, staat bekend als luxe Italiaanse helmen. Bij het opzetten voel en zie je meteen dat je te maken hebt met een bijzondere helm. Neem bijvoorbeeld de lederen eco kinstrip van deze helm. Makkelijk schoon te houden en is uitwasbaar. Het oogt fris en het geeft geen irritaties aan je huid.

KASK 3D Dry Pads
Na een zware inspanning zul je er minder snel bezweet uit zien. Dit komt door de dikke 3D binnenpads, die een open celconstructie hebben. Het vocht gaat naar de buitenkant van de helm. Je hoofd blijft koeler en frisser.

De dikke 3D pads voelen alsof je hoofd in een zacht bedje terecht komt. De pads zijn er eenvoudig uit te halen en uitwasbaar.

Maat: Unisize 

Eigenschappen:
  • Optimale ventilatie door 19 openingen.
  • Highend In Mold schaalsysteem.
  • Uniek Up & Down passysteem.
  • Eco-leder kinriem.
  • Uitneembare en uiwasbare Coolmax binnenvoering.
  • CE Keurmerk: CE EN 1078 CPSC 1203 AS / NZS 2063.
  • 100% Made in Italy!
  • Gewicht: 280 gram.

Reviews & vragen (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews & vragen)

rating 5 Beste Henk,

De Kask Dieci is unize. Ze zijn niet heel groot, maar ook niet heel klein. Past eigenlijk altijd.

rating 5 Hallo. Is de Kask Dieci K10 tricolore blue in verschillende maten te bestellen? Welke maat krijg ik als ik deze zou bestellen?

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code