Top

Tacx hartslagband ANT Bluetooth smart T1994

31% Korting
  • Tacx hartslagband ANT Bluetooth smart T1994
rating 5
(5 / 2 Reviews & vragen)
€ 69,90
47,90
Voor 17.30 besteld, geleverd binnen: 1 werkdag


Tacx Hartslagband voor ANT+ en Bluetooth Smart T1994

Let op: Deze band van Tacx is uitverkocht tot en met maart. We vervangen deze band voor identieke versie van het merk Bkool. Deze is identiek en werkt exact het zelfde met alle ANT+ en bluetooth apparaten.

Deze nieuwste Tacx hartslagband is waterbestendig en is één van de weinige die draadloos communiceert met ANT+ en Bluetooth® Smart.

Hierdoor is deze hartslagband compatibel met bijna alle ontvangers. Of het nou je Garmin is of het cardio apparaat in de fitness in de meeste gevallen zal deze band werken.

De Tacx T1994 hartslagband is de opvolger van de Tacx T1992 hartslagband. De Tacx T1992 werkte alleen met ANT+ verbinding en kon hierdoor alleen gebruikt worden met de Tacx Bushido, Vortex en Genius. De Tacx T1994 hartslagband heeft dankzij zijn ANT+ en Bluetooth verbinding meer connectiemogelijkheden.

Dit is er handig, want zo kan je deze hartslagband gebruiken met bijna alle apparaten. Te denken aan sporthorloges, tablets / smartphones, Garmins en de verschillende Tacx trainers.

Doordat deze Tacx hartslagband t1994 de mogelijkheid heeft om te verbinden ANT+ en Bluetooth Smart horloges is deze ideaal om er ook mee in een fitnesscentrum te sporten op de cardioapparaten.

De versie is Bluetooth 4 en hoger. Heb je een andere Bluetooth versie en wil je de hartslagband koppelen aan je smartphone of tablet, dan kun je een daarvoor ontwikkelde ontvanger gebruiken. Voor een apparaat van Apple (iPhone) gebruik je de Wahoo ANT+ Dongle.

Voor een apparaat met micro USB ingang gebruik je de Tacx ANT+ Dongle. Je kan er vanuit dat je een betrouwbaar bereik bereik hebt tot 10 meter. De Tacx hartslagband wordt geleverd met sensor, band en batterij.

Reviews & vragen (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews & vragen)

Gister besteld en vandaag al in huis. (01-10-2016) rating 5 Werd direct herkend door mijn Garmin. Tevens mooie zachte comfortabele band. Is z'n geld zeker waard!

Sierd (26-02-2015) rating 5 Prima hartslagbandje! Werkt met m'n Garmin, Tacx en Technogym cardio in mijn fitness centrum.


Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over