Top

FSA K-Force WE Groepset

3.999,00


FSA K-Force WE Groepset

WE are ready… ‘WE’ is ready! FSA introduceert zijn hagelnieuwe 11-speed elektronische groupset, ‘K-Force WE’

FSA presenteert vol trots zijn gloednieuwe elektronische groepset met de kwaliteit, snelheid, controle, vertouwt gevoeld, betrouwbaarheid en duurzaamheid die u gewend bent van FSA. Met de K-Force WE groepset is het voor iedere rijder mogelijk om zelf de controle in handen te nemen, letterlijk! Want zelf configureren en aanpassen van instellingen behoort tot de mogelijkheden.

WE staat voor Wireless Electronic. K-Force WE is een geheel nieuwe groepset. Van de Carbon shifters tot de met aandacht ontwikkelde en innovatieve voor- en achterderailleurs, de verborgen long-life batterij, de vernieuwde K-Force crankset, tandwielen, de cassette, en de opgewaardeerde remmen.

K-Force WE is een 11-speed systeem dat geschikt is voor double crankstellen. Het heeft een revolutionair schakelsysteem waarbij het brein zich in de voorderailleur bevindt. Deze communiceert met de achterderailleur om zo het rijden met de WE groepset zo aangenaam mogelijk te maken voor de coureur.

K-Force WE is in feite een hybride draadloze groepset, en hiermee hebben ze “the best of both worlds” in handen. Het is resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwerpen, bijschaven en meer dan een jaar testen met professionele coureurs uit verschillende teams, verschillende landen en tijdens verschillende disciplines. De batterij, voor- en achterderailleur zijn verbonden via een draad en de beide shifters zijn draadloos en worden elk apart aangedreven door een krachtige lichtgewicht batterij die lang meegaat.

De voordelen van deze ontwerp benadering zijn te vinden in de optimale mix van efficiëntie, precieze functionaliteit, betrouwbaarheid op lange termijn, gewichtsbesparing, gebruiksgemak en simpel onderhoud (inclusief de mogelijkheid in de toekomst om het te installeren op aero / tt sturen).

Omdat de draadloze signalen van de WE groepset via ANT+ gaan zijn er enorme mogelijkheden met betrekking tot het registreren en delen van massa’s aan data en informatie. Door de nauwe samenwerking met Wahoo en Garmin tijdens de ontwikkeling is de groepset door te werken met de ANT+ technologie compatible met vele fietscomputers die ook gebruik maken van ANT+.

Met dank aan de combinatie van innovatief design en de optimale gewichtsbesparende, sterke en duurzame componenten komt het totale gewicht van de K-Force WE groepset op 2090g.

Reviews & vragen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over