Top

DT Swiss RC38 Spline Clincher

Nieuw 19% Korting
  • DT Swiss RC38 Spline Clincher
  • DT Swiss RC38 Spline Clincher
  • DT Swiss RC38 Spline Clincher
  • DT Swiss RC38 Spline Clincher
€ 1.549,00
1.249,00
Niet meer leverbaar


DT Swiss RC 38 SPLINE Clincher
-38mm hoog full carbon

Afkomstig uit de Zwitserse Alpen wegen. De Zwitserse kwaliteit vind je terug in de technieken  waarmee de wielen zijn gemaakt.

Is geschikt voor draadbanden. Met 1475 gram is het een van de lichtste clincher wielsets op de markt. De SPLINE technology geeft deze wielset veel stijfheid in de bochten en met het acceleren een direct gevoel!

De SPLINE techniek van DT SWISS:

De geavenceerde navenset, optimale spaakposities en de bewezen vrijloop techniek van de naaf maakt duidelijk dat één van de modernste wielset is van het moment.

Dat het wielrennen steeds harder gaat is te danken bedrijven als DT SWISS die alleen meer bezig zijn met verbeteren. Dit gecombineerd met de Zwitserse betrouwbaarheid zorgt voor een glimlach tijdens en na iedere fietsrit..Adapted rim

Straight pull spokes
Aangepaste velgriggel® 
Iedere DT SWISS Spline wielset heeft een aparte velg die aangepast is voor het beoogde doel. Een carbono clincher velg is dusdanig versterkt dat het aankan waar het voor bedoelt is; jarenlang efficient fietsplezier.Recht gestrokken spaken SPOKESSPLINE®
Wielen zijn uitgerust met rechte precisie spaken. De spaakgaten van de naaf en velg staan recht tegen over elkaar. Dit levert de perfecte sterkte met een laag gewicht. De rechte spaken zijn een stuk sterker dan de klassieke spaak. Alle spaken zijn eenvoudig vervangbaar met standaard gereedschap.


SPLINE Naven sealing®
Het resultaat van precisie ontwikkeling. Licht gewicht, aggresieve looks, goed afgedicht en ontwikkeld voor rechte spaken.


SPAAK POSITIE SPLINE®
Naaf ontworpen voor recht gespannen spaken. De spaakgaten in de naaf staan recht tegenover de spaakgaten in de velg. Hierdoor komt er alleen zijwaartste kracht op de spaak bij het fietsen. Wat meer stijfheid, sterkte en direct rijgevoel geeft.

SPAAK KOPPEN®
De vorm van de spaak uiteinde / kop, zorgt voor minimale belasting van de afdichting van de naven. De lagers blijven goed afgedicht en gaan hierdoor langer mee.


LACING PATTERNSPLINE®
Naven zijn ontwikkeld en aangepast voor de velg en spakenpatroon. Dit garandeert een goede gewicht / stijfheidsverhouding.

 PROVEN FREEWHEEL TECHNOLOGY SPLINE®
Naven binnenwerk bestaat uit twee schijven. Dit zorgt voor snelle aanzet en minimale weerstand.Reviews & vragen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code