Top

Infinito R5AC 50mm Draad + GRATIS Mavic banden

Nieuw 8% Korting
  • Infinito R5AC 50mm Draad + GRATIS Mavic banden
  • Infinito R5AC 50mm Draad + GRATIS Mavic banden
€ 839,00
769,00
Mail ons of product nog te bestellen is


LET OP! Wielset wordt geleverd inclusief Mavic banden en Shimano Body.

De R5A is een carbon wielset met een aluminium remrand. Geschikt voor draad-/vouwbanden. De aluminium remrand geeft u in iedere weersomstandigheden een goede remzekerheid.


De velg is gemaakt van hoogwaardig Toray carbon met 3K weving. Hoogwaardige Infinito HyperRide II naven die vele kilometers fietsplezier garanderen over een lange periode.

De wielen zijn 100% handgebouwd in Nederland. De Sapim CX ray spaken en aluminium Sapim spaaknippels zijn licht en aerodynamisch.


Gebruik:
Weg
Materiaal: Torray T700 carbon 3K
Velghoogte: 50 mm
Naven: Infinito HyperRide II wit, afgedichte industriële lagers. Shimano body
Spaken: Sapim CX Ray zwart
Aantal spaken (V/A): 20/24
Spaaknippels: Sapim aluminium
Gewicht voor:
Gewicht achter: 
Max toelaatbaar gewicht: 95 Kg
Max Bandendruk: 8.5 bar
In de verpakking: Snelspanners, remblokken en velglint


GARANTIE
Infinito Cycling garandeerd dat de door haar leverde producten vrij zijn van ontwerp-, materiaal- en productiefouten gedurende een periode van twee jaar na datum van aankoop. De garantie op het product geldt alleen voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar. Infinito Cycling dekt uitsluitend de fabricagefouten van haar producten. De garantie, en de eventueel daaruit voortkomende directe en indirecte consequenties zijn uitgesloten indien er sprake is van onjuist of verkeerd gebruik, gebrek aan onderhoud of het niet conform gebruiken van het product. Gebruik altijd de meegeleverde, voor carbon geschikte, remblokken. Vergeet niet om de remblokken te vervangen als u met een wielset gaat rijden dat een ander remoppervlak heeft dan carbon. Als u dit niet doet kunnen er deeltjes van de aluminium remrand in de remblokken achterblijven waarna bij gebruik op uw carbonwielen het remoppervlak onherstelbaar beschadigd kan worden door deze deeltjes. Het niet opvolgen van deze instructie zal resulteren in het vervallen van de garantie.

Reviews & vragen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over